KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Przegląd Małych Form Filmowych

Przegląd Małych Form Filmowych

Uwaga uczniowie klas dziennikarsko-filmowych!

  1. Przed Wami zadanie Konkursowe! Nakręćcie etiudę filmową, której przyświecać będzie hasło: „IŚĆ, CIĄGLE IŚĆ, W STRONĘ SŁOŃCA…”, CZYLI URODA ŻYCIA OKIEM MŁODEGO FILMOWCA.
  2. Projekt możecie zrealizować w kilkuosobowych grupach lub indywidualnie. Tematyka filmu niech będzie skupiona wokół pozytywnych wartości i piękna otaczającego Was świata.
  3. Przygotujcie krótką, maksymalnie 5-minutową, etiudę filmową. Możecie wykorzystać różne gatunki i środki filmowe, np. dokument, reportaż, fabułę, animację, konwencję artystyczną. Pamiętajcie o tytule, czołówce i napisach końcowych, dźwięku oraz muzyce.
  4. Etiudy przesyłajcie do p. Renaty Wrony lub p. Anny Bót do końca kwietnia. Rozstrzygnięcie konkursu: 7 maja 2021r. PRZEWIDZIANE NAGRODY!